Dragnea a anuntat cati pesedisti vor fi adusi la mitingul din Piata Victoriei. Baronii PSD vor sa inece Bucurestiul cu oameni adusi din toate colturile tarii

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, dupa sedinta CEX al PSD, ca la mitingul din Bucuresti vor fi adusi „cateva sute de mii de oameni”.

Intrebat cati oameni vor participa la mitingul din Piata Victoriei, din data de 9 iunie, Dragnea a raspuns scurt: „Cateva sute de mii de oameni”.

„Este un miting impotriva faptului ca democratia si statul de drept sunt puse sub semnul intrebarii. Vrem sa aratam ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptam pe toti ce care doresc sa traiasca intr-o tara libera, unde institutiile nu mai sunt sub teroare. O tara care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structura neligitima, obscura, subterana sa paraziteze institutiile statului, sa influenteze in mod ocult decizii importante, sa permita abuzuri, intruziuni ilegale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchisi, zeci, sute, mii de destine sa fie distruse, avand in vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat ce instutii se afla sub teroare si ce institutii fac abuzuri, el a raspuns ca le va nominaliza la miting.

„Ne intereseaza sa protejam justitia si pe cei care o infaptuiesc”, a precizat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: