Dragnea ar vrea ca presedintele Iohannis sa il convinga ca este sincer: ”Nu accept invitatia domnului Iohannis pentru ca nu cred in ea”

politica

Intrebat daca va accepta invitatia lansata de presedinte de a participa la ceremoniile de 1 Decembrie, Dragnea a spus: ”Nu accept invitatia domnului Iohannis pentru ca nu cred in ea”.

Liderul PSD a precizat ca va discuta la partid care sa fie locul in care sa asiste la ceremoniile de 1 Decembrie. ”O sa merg la parada. Undeva, in tara… O sa discutam la partid si o sa vedem care e cel mai bun lucru”, a precizat Liviu Dragnea.

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, luni, ca din informatiile pe care le are Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor fi invitati la parada de Ziua Nationala, spre deosebire de anul trecut cand presedintia nu a transmis invitatii catre acestia pe motiv ca au probleme penale. Miercuri, invitarea presedintilor celor doua Camere a fost confirmata chiar de catre seful statului.

„Nu as vrea sa comentez ce a fost anul trecut. In opinia mea, nu a fost un lucru in regula. Anul acesta, pe parteneriatul pe care il avem cu Administratia Prezidentiala, noi am comunicat o lista cu invitati. Invitatiile le adreseaza, oficial, Administratia Prezidentiala. Eu sper ca vom avea o parada de Ziua Nationala asa cum trebuie sa fie un eveniment cu totul si cu totul deosebit. Din cate am inteles eu, vor fi invitatii pentru Camera Deputatilor, in speta – domnul presedinte Liviu Dragnea, pentru domnul presedinte Tariceanu la Senat. Nu cred ca vom avea probleme din acest punct de vedere”, a spus Mihai Fifor.

In 2016, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu au fost invitati de presedintele Klaus Iohannis nici la parada militara de 1 Decembrie, nici la receptia de la Cotroceni, din cauza problemelor in Justitie pe care le au cei trei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: