„Dragnea are dureri imense, unui patriot i se incalca drepturile”. Codrin Stefanescu anunta ca si-a vizitat stapanul la puscarie

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, anunta ca l-a vizitat pe Liviu la Dragnea la puscarie si sustine ca autoritatile refuza sa ii permita acestuia sa se opereze la coloana.

„Anunt pentru membrii, simpatizantii si sustinatorii PSD! Astazi am fost in vizita la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu si echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflati la conducerea partidului. Pe care si l-ar dori putrezit in inchisoare si niciodata liber. Liviu mi-a spus ca este pedepsit dupa interviul dat in presa! Singurul caz dupa Revolutia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la munca, il tin fortat in camera, i-au interzis dreptul la pachete, vizite si interviuri in media!

Desi sunt cereri imense in acest sens! Chiar si dreptul sau la sanatate este refuzat, amanat, tergiversat. Trebuie sa se opereze la coloana, are dureri imense si asteapta sa i se permita asta! E un om puternic, nu plange, nu urla! Dar ceea ce i se intampla este inadmisibil! Sistemul este infricosat de el, stim asta!

Dar unui patriot nu trebuie sa i se incalce toate drepturile, doar pentru ca PSD si opinia publica tac complice! Sunt multi oameni curajosi care vor lua pozitie in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sa va informez ca sa stiti situatia reala! Sunt sigur ca avocatii sai vor prezenta situatia asta intr-o conferinta de presa in zilele urmatoare. Fiti alaturi de el! Are nevoie, desi nu o cere!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a ramas fara drept de munca dupa ce i-a pacalit pe responsabilii de la Rahova ca va purta o discutie privata cu Anca Alexandrescu. Discutia a fost de fapt un interviu care a fost ulterior difuzat in mai multe episoade la Realitatea TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: