politica

Dragnea arunca gaz pe foc. Contramanifestanti trimisi sa-i huiduie pe liberali. Orban: „Cat de ticalos si de nemernic sa fii?”

Presedintele PNL Ludovic Orban a acuzat duminica PSD ca la Tecuci a adus romi, „probabil beneficiari ai ajutorului social”, insotiti de copii pentru a huidui delegatia liberala, el comentand ca politica poate fi onorabila daca este facuta de oameni care nu sunt in stare chiar de orice pentru a obtine voturi, asa cum face PSD.

„Astazi, la Tecuci, tot ce a putut sa faca PSD-ul,in conditiile in care noi, sute de liberali am mers si am dat mana cu tecucenii si am fost primiti foarte bine, au gasit cativa romi, probabil beneficiari ai ajutorului social, pe care i-au adus si cu copiii ca sa ne huiduie. Cat de ticalos si de nemernic sa fii sa ajungi sa-i folosesti pe copii pentru interesele tale mizerabile? Niciun om cu scaun la cap din Tecuci nu a venit sa ne spuna ceva rau noua, liberalilor. Toti oamenii pe care i-am intalnit ne-au privit cu favorabilitate si cu speranta si putem sa-i convingem pe toti sa aiba incredere in Partidul National Liberal”, a afirmat Orban la Galati, la prezentarea candidatilor PNL la europarlamentare.

El a spus ca politica poate fi foarte onorabila, politica se poate face la cel mai inalt nivel daca este facuta de oameni de calitate.

„De oameni carara nu le place sa minta si nu au capacitatea de a minti, de oameni care sa se tina de cuvant, de oameni care nu sunt in stare chiar de orice ca sa obtina voturi, de oameni care folosesc argumente si nu spaga, coruptie, amenintare, intimidare si manipulare, asa cum isi aduna PSD-ul voturile”, a continuat liderul PNL.

„Politica poate fi foarte onorabila, politica se poate face la cel mai inalt nivel daca este facuta de oameni de calitate, de oameni carora nu le place sa minta si nu au capacitatea de a minti, de oameni care sa se tina de cuvant, de oameni care nu sunt in stare chiar de orice ca sa obtina voturi, de oameni care folosesc argumente si spaga, coruptie, amenintare, intimidare si manipulare, asa cum isi aduna PSD-ul voturile”, a mai spus Orban, citat de news.ro.

Liviu Dragnea a anuntat inca dinainte de mitingul de la Iasi ca PSD are de gand sa trimita contramanifestanti la mitingurile PNL.

„Inseamna ca s-ar putea sa apara contramanifestatii si sambata. Daca asa vor sa se joace in campanie, atunci asa o sa jucam in aceasta campanie. Adica sa nu creada Iohannis si slugile lui ca doar ei au dreptul sa urle sau sa tipe. Putem sa lasam si noi oamenii nostri nervosi sa faca o contramanifestatie. Nu ma astept sa inteleaga mesajul acesta nici el, nici mascaricii pe care ii are”, a adaugat Dragnea”, a spus Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

4 minute ago

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

16 minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

19 minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

32 de minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

33 de minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

40 de minute ago