Dragnea, atac disperat impotriva lui Iohannis la mitingul PSD: „Am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica, a inceput sa faca galagie”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac violent la adresa lui Klaus Iohannis, in timpul mitingului PSD de la Targoviste.

„Am auzit pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica, a inceput sa faca galagie. Credeti ca are Iohannis ceva de spus, ca are vreun proiect de tara, vreun gand bun pentru Romania? Nu are, oameni buni. Face galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice de motoarele de crestere a industriei si agriculturii, de cresterea pensiilor si a salariilor. Este zornaitul banilor in buzunarele romanilor.

De ce credeti ca face acest zgomot? Pentru ca oamenii sa nu vada ca Romania creste”, a declarat Dragnea la mitingul din Targoviste.

„Iohannis a promovat ura intre romani, razboiul inre romani, pentru ca nu isi poate iubi tara. Noi credem in alegeri, Iohannis crede in servicii. Noi credem in vot, Iohannis crede in procurori. Tot timpul PSD-ul da, Iohannis si ai lui ia”, a mai spus Dragnea.

Mii de oameni au fost adusi, duminica, in Targoviste. Un barbat a declarat ca a venit pentru ca „presedintele tarii a marit preturile”.

„Noi am venit aici sa sustinem tara asta, ca s-a scumpit prea mult. Am venit ca s-au scumpit preturile. Iei un kilogram de cartofi cu 35 de mii? Pai asa? Vina este a lu’ domnu’ presedinte, ca el conduce tara. Liviu Dragnea a marit si salarii a facut si de toate”, a declarat unul dintre manifestanti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: