Dragnea, atac disperat la adresa presedintelui Iohannis: „Face rau copiilor, calca peste orice cadavre”

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, acuzandu-l ca, nepromulgand bugetul de stat pe 2019, nu pot fi platite alocatiile majorate de la 1 martie si ca, „pentru a-si hrani orgoliul, face rau copiilor Romaniei”. Dragnea a mai spus ca seful statului si liberalii sunt „niste ipocriti”, iar Klaus Iohannis „calca peste orice cadravre” pentru a mai obtine un mandat.

La finalul BPN al PSD, Liviu Dragnea l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, sustinand ca prin „actiunea iresponsabila” a presedintelui, de a ataca bugetul la Curtea Constitutionala, nu pot fi majorate alocatiile copiilor.

„E clar ca si presedintele, si liberalii sunt niste ipocriti. Nu se pot plati alocatiile marite de la 1 martie. Este clar ca, pentru a-si hrani orgoliul, presedintele face rau copiilor din Romania. Am mai auzit o opinie – ca Guvernul poate adopta Ordonanta de Urgenta pentru a plati alocatiile marite de la 1 martie. Ori nu stiu nimic, ori sunt atat de mincinosi. Nu se poate adopta OUG pentru ca nu exista spatiu bugetar pentreu a majora alocatiile”, a sustinut Dragnea.

Liderul PSD a mai spus ca scopul presedintelui este de a bloca Guvernul sa ia masuri bune, interesandu-l doar propria campanie electorala si „calcand peste orice cadavre ca sa isi mai ia un mandat”.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca nu promulga legea bugetului pe 2019 si sesizeaza Curtea Constitutionala. „Este bugetul rusinii nationale”, a spus seful statului, care a acuzat PSD ca e incapabil sa guverneze pentru Romania, singura preocupare fiind Liviu Dragnea.

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legea bugetului pe 2019.

Mai mult despre: ,

Comentarii: