Dragnea a intrat in panica, atac suburban la adresa lui Ciolos: „Un smecher care e premier, trebuie sa dea socoteala”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac furibund la adresa lui Dacian Ciolos, dupa ce a aflat ca premierul intentioneaza sa vina cu o platforma privind continuarea proiectele guvernamentale si dupa alegeri.

”Un smecher care e premier, care ne minte de un an de zile, care face totul in sprijinul PNL. El e premier, trebuie sa dea socoteala pentru raul pe care l-a facut, nu e specialist in datul cu parerea. E seful reflexiilor si al platformelor”, a declarat Liviu Dragnea, joi seara, la B1 TV.

Ciolos a anuntat, joi, la Digi24, ca intentioneaza sa lanseze un proiect, la care sa adere partidele interesate, privind continuarea proiectele guvernamentale si dupa alegerile din decembrie.

„Decat sa fac un raport in decembrie, un raport formal la sfarsit, prefer sa il fac acum. Si sa le spunem cetatenilor: Uitati, pentru ca ne-ati intrebat daca candidam. Uitati, contributia mea la ce se va intampla dupa alegeri este acest raport, acest proiect.

N-am discutat cu partidele despre posibilitatea sa fiu prim-ministru dupa alegeri. Si nu acest lucru ma intereseaza neaparat. Eu vreau sa stiu daca proiectele pe care le-am inceput vor fi continuate”, a declarat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: