politica

Dragnea ataca justitia si SRI si spune ca e tinta pentru ca face prea mult bine: M-au vopsit in culorile Iadului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat duminica un nou atac la institutiile din justitie si la serviciile secrete, in special la adresa lui Eduard Hellvig, sustinand ca respecta ofiterii SRI, dar nu conducerile pentru ca el crede ca actioneaza „obscur si subteran”. Aceeasi catalogare a avut-o si pentru conducerea parchetelor.

„Ce ar pierde SRI? Eu am mare respecte pentru miile de ofiteri SRI, nu pentru conducere, pentru ca acesti oameni fac o munca nevazuta a caror rezultate se fac vazute, ei asigura un pilon serios pentru Romania, dar, din pacate, conducerile la aceste Serviciu au iesit din matca constitutionala si au actionat intr-un mod subteran si obscur. Sigur de ce nu le-ar place sa ramana PSD la guvernare? Pentru am anuntat ca vrem sa modificam toate legile securitatii nationale si vor reveni in matca lor si nu vor mai putea sa faca si sa desfaca parchete, sa trimita sentinte in plic”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, potriivt Mediafax.

Presedintele PSD a facut referire si la conducerile parchetelor, insa nu a adus argumente sau dovezi pentru niciuna dintre acuzatii.

„Conducerile parchetelor au ce pierde (n.r.: daca ramane PSD la putere). O putere igrozitoare pe care au exercitat-o in mod odios, nelegal si neconstitutional, multi ani si au o teama mare de ideea de audit. Ca cineva va face o analiza a abuzurilor care au condus la oameni condamnati nevinovati, la destine frante oameni din presa, politcieni, oamnei de afaceri onesti, parlamentari, alesi locali, au o teama, pentru ca daca PSD ramane la guvernare ramane posibilitatea ca sefii de parchete sa fie realizate, nu pe baza unor intelegeri oculte, ci numiri recomandate de competenta acelor procurori numiti si dorinta lor de a lucra intr-o justitie corecta”, a mai spus Dragnea.

Cat despre de ce e atacat el si partidul, Dragnea sustine ca pentru ca Guvernul e mult prea eficient si programul de guvernare face prea mult bine romanilor.

„Pentru a nu continua acest program au inceput atacuri directe la conducerea PSD, la mine, m-au demonizat, m-au vopsit in culorile Iadului. Orice se intampla, este din cauza mea. M-au condamnat. Mi-au facut orice, in speranta ca eu o sa cedez.

Au incercat cu catuse, cu condamnari, la multi membri PSD au incercat cu promisiuni mieroase. Au mers pe ideea de a incerca si din interior”, a mai spus seful PSD.

Urmareste-ne si pe:
Speranta Erhan

Share
Published by
Speranta Erhan

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

6 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

9 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

9 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

9 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

9 ore ago