Dragnea, atacuri de noapte la adresa DNA, promite schimbarea legislatiei: „Indiferent de ce spun ambasadele, de ce spun altii”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a folosit de manipularea Antenei 3 privinf bunica de 90 de ani a Anei Maria Patru pentru a ataca, din nou, joi, noaptea, conducerea DNA. „Asta e lupta anticoruptie? Lucrurile nu vor ramane asa”, a amenintat Dragnea.

„Cum sa poti explica asa ceva? Asta e lupta anticoruptie? Asta arata disperare? Facand abuzuri, lucrurile vor ramane ca la inceput? Nu vor ramane asa. Totul se va decide in Parlament indiferent de ce spun ambasadele, de ce spun altii”, a declarat Dragnea la Romania TV.

„Stiti ca pe vremea lui Ceausescu nu aveam voie sa vorbim, vedeai lucruri si treceai pe langa ele, vorbeai despre altceva. Si acum a fost o perioada in care toata lumea, cu un discurs ipocrit, se facea ca nu vede, ca nu comenteaza. Noi, cei de la PSD am dorit sa nu mai stam sa vedem si sa nu vorbim (…) Toate lucrurile din ultima perioada arata ca s-au comis niste abuzuri prin incalcarea legilor, prin incalcarea Codului Penal”, a mai spus Dragnea.

Citeste si: Cum a fost premeditat scandalul „Bunica de 90 de ani”. DNA desfiinteaza manipularile de la Antena 3 cu explicatii imbatabile

El l-a acuzat in continuare pe Klaus Iohannis ca orchestreaza o campanie impotriva PSD.

„Eu si PSD-ul suntem tinte. Suntem foarte sus in sondaje si asta nu convine. O tinta este Guvernul. Atacuri si afirmatii ca nu sunt bani, ca e scandal in Guvern. Pensiile si salariile au fost marite, a crescut puterea de cumparare cu 10%. Nu stiu cine e in spate. Adversarii politici sau Klaus Iohannis castiga din asta. Presedintele Iohannis daca crede asta, greseste mult. Nu am avut nicio discutie cu Iohannis pe aceasta tema ca nu sunt sigur ca e adevarat. E posibil sa fie inclestarea finala”, a adaugat Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: