Dragnea batjocoreste moartea lui Gigina: „Lui Gabi Oprea i s-a facut dosar penal pentru ca a castigat minute in trafic”

politica

Afirmatie scandaloasa a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Intr-un interviu acordat Romania TV, Dragnea a incercat sa ridiculizeze actiunile DNA si a dat ca exemplu dosarului lui Gabriel Oprea. „Lui Gabi Oprea i s-a facut dosar penal pentru ca a castigat minute in trafic”, a spus Dragnea despre acuzatiile de ucidere din culpa aduse lui Oprea.

„Sunt legi care aduc mai bine romanilor, de exemplu reducem niste taxe si eventual marim niste salarii, oamenii aia castiga niste bani…o parte dintre ei s-ar putea sa-i voteze pe cei care au facut legile, nu este acelasi lucru? S-a castigat capital electoral prin foloase necuvenite. Exista un caz la Braila cand s-a considerat folos necuvenit ‘aplauze’, iar lui Gabi Oprea i s-a facut dosar penal pentru ca a castigat minute in trafic. Se pune tot mai multa unsoare, ca viteza sa fie si mai mare, sa nu ne impiedicam pe panta. Numai poporul poate sa opreasca asta prin vot, sa voteze cu niste oameni care vor sa puna o randuiala in tara”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

Dragnea a comentat si nou dosar in care este implicat Victor Ponta. Fostul premier este acuzat ca a avut parte de „foloase necuvenite” din partea lui Sebastian Ghita in afacerea vizitei lui Tony Blair in Romania.

„Daca de exemplu cand se fac listele merg impreuna la o terasa si beau o bere si face cinste un consilier, apoi ajunge pe lista…asta nu e folos necuvenit? Cred ca am inceput sa alunecam pe o panta extrem de periculoasa, se poate cerceta orice decizie din interiorul unui partid, e totusi o decizie interna a unui partid. Duminica ajung in Maramures la o mare sarbatoare, probabil ca o sa castig simpatia macar a unuia…e folos necuvenit? Au probleme cei care au organizat petrecerea?”, a ironizat Liviu Dragnea actiunile DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: