Dragnea, cel mai rasfatat detinut. Iar a primit permisie, iar va iesi pentru o zi din puscarie

news

Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat, vineri, lui Liviu Dragnea o permisie de 24 de ore, anunta Digi24. In urma cu doua luni, Dragnea a beneficiat de o alta permisie, iesind pentru o zi din inchisoare.

In data de 17 a fiecarei luni, in penitenciarul Rahova se analizeaza din oficiu situatia detinutilor care ies la munca. Daca ei acumuleaza 60 de credite, se pot acumula credite in fiecare zi in functie de orele muncite, un detinut poate obtine o recompensa, fie sub forma unei zile libere, fie poate sa obtina suplimentarea de pachet. Vineri, aceasta comisie i-a acordat o zi libera lui Liviu Dragnea.

Dragnea a fost angajat imediat dupa incarcerare la garajul penitenciarului, astfel ar fi si obtinut credite suficiente.

Fostul sef al PSD a mai obtinut o zi libera cadou la finalul lunii octombrie, desi legea spune clar ca acei condamnati care sunt cercetati in alte dosare penale nu ar avea dreptul la o asemenea recompensa.

Actualul ministru al Justitiei precizeaza ca acea permisie de anul trecut, in cazul lui Liviu Dragnea, a fost acordata legal. Explicatia ar putea fi faptul ca ANP nu a fost informata oficial ca Liviu Dragnea este urmarit penal in alt dosar, mai precis in dosarul TelDrum.

Mai mult despre:

Comentarii: