„Dragnea are ceva sarm”. O judecatoare se da bine pe langa seful PSD, ii lauda prestatia de la mitingul din Bucuresti

politica

Judecatoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, l-a laudat pe Liviu Dragnea pentru discursul anti-justitie sustinut la mitingul PSD din Bucuresti. Ca sa fie clar de mult simpatizeaza PSD, ea s-a declarat apoi „scarbita” de modul in care Firea a fost primita pe Arena Nationala.

„Dar trebuiau unii sa vada ca altii e mai multi. Dragnea are ceva sarm”, a scris judecatoarea din Cluj pe Facebook in ziua mitingului PSD.

Luni, judecatoarea a revenit cu un nou mesaj in favoarea PSD. Ea s-a  „scarbita” de modul in care Firea a fost primita pe Arena Nationala.

Judecatoarea de la Cluj a fost deja remarcat de propagandistii anti-DNA, acestia tinand sa ii laude prestatia.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus in discursul sustinut in Piata Victoriei, in care i-a salutat pe „inflitratii statului paralel”, ca oamenii din strada sunt “vointa populara exprimata de lege si Constitutie”. Dragnea a definit statul paralel ca fiind “un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile”.

“Va salut cu respect, membri de partid, dar si cei care nu sunt membri, dar au credinta ca vocea poporului trebuie auzita in afara propagandei securiste, care vrea sa ne faca sa credem ca suntem putini. V-ati asumat cu demnitate dreptul la libertati si democratie, iar pentru asta meritati aplauzele tuturor. Ii salut, de asmenea, dar de data asta cu mila, pe toti trimisii in Piata ai statului paralel. Civili sau nu, la ordin sau din curiozitate, va rog sa ii salutati, suntem multi astazi, mai multi decat se asteptau cei care credeau, care ne insultau, dar ce sa nu uite niciodata statul paralel este ca noi suntem foarte multi, suntem vointa populara exprimata de lege si Constitutie”, a sustinut Liviu Dragnea in discursul sau de la miting.

El a spus ca statul paralel este „un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile”.

„Au trecut trei ani si jumatate de cand regimul Basescu a plecat, dar instrumentele lui au ramas, dragii mei. Care sunt instrumentele? Procurorii corupti au ramas, i-ati vazut la televizor fabricand dosare, falsificand probe. Sefa DNA, ati auzit-o cerand procurorilor capete mari, cerand sa faca dosar premierului, a anchetat Guvernul doar pentru ca guverneaza. Ati vazut umilind zeci de oaneni care au fost apoi achitati. Generalii au ramas, ei vorbesc astazi prin gura opozitiei. Ei actioneaza prin reteaua lor de probaganda securista, prin ONG-uri finantate ilegal. Jurnalistii sub acoperire au ramas. Ii vedeti cu batistute cu tot, ii cititi, ii auziti un fiecare zi mintind in ziarele si televiziunile lor, dar fara sa poata vreunul sa spuna unui inspector fiscal din ce bani traiesc. Magistratii sub acoperire au ramas. Pe ei nu-i vedeti, dar va doresc din toata inima sa nu ajungeti sa i cunoasteti A mai ramas obiceiul de a folosi serviciile secrete si justitia in scopuri politice, adica sa-i puna presedintelui la picioare capetele adversarilor politici”, le-a spus liviu Dragnea oamenilor adunati in Piata Victoriei.

Liderul PSD a mai sustinut ca au mai ramas sase milioane de romani ascultati, au mai ramas protocoalele secrete si protocoalele secrete intre servicii si parchete, intre securitate si curtile de justitie, au mai ramas santajul si amenintarea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: