Dragnea, comportament agresiv de VATAF pe mosia din Teleorman: „Ciolos este violent si OBRAZNIC”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut miercuri o iesire foarte agresiva la adresa premierului Dacian Ciolos. El a declarat „Adevarul Live” ca  Dacian Ciolos este „violent si obraznic”.

„Dupa comunicatul meu (cel in care Dragnea critica modificarea unei legi prin hotarare de guvern – n. red.), am vorbit la telefon cu domnul Ciolos si l-am rugat sa se uite cu atentie pe comunicat, sa vada daca nu cumva am eu dreptate (..) A spus ca vine a doua zi cu explicatii. A doua zi nu am vazut decat atacuri si jigniri (…) Domnul Ciolos a inceput sa imi dea lectii si sa fie foarte violent si obraznic. A ales alta cale”, a precizat Dragnea.

„Domnul Ciolos a inceput sa ne dea lectii. La telefon era mai civilizat. A zis ca vine a doua zi cu explicatii, iar eu a doua zi n-am vazut explicatii, am vazut doar acuzatii si jigniri”, a adaugat liderul PSD.

El a mentionat ca sunt „sanse mici” sa nu fie depusa o motiune de cenzura: „Ar conta foarte mult atitudinea premierului Ciolos. Daca premierul ar intelege ca si tehnocratii sunt oameni si ca oamenii pot gresi si ar recunoaste ca a fost o greseala de la Ministerul de Finante, atunci s-ar putea sa mai fie o sansa de discutie. Maine vom vedea care sunt sansele reale de a trece aceasta motiune in Parlament”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: