„Dragnea a confiscat Romania. Tara si fiecare roman au nevoie de altceva!”. Inca un lider PSD isi mitraliaza seful

politica

Presedintele organizatiei municipale a PSD Buzau, Constantin Toma, care este si primarul orasului Buzau, considera ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, „si-a confiscat propriul partid”, iar „tara si fiecare roman au nevoie de altceva”.

Primarul Buzaului, Constantin Toma, afirma, joi, intr-o postare pe Facebook intitulata „Fara Dragnea”, ca, dupa ce Dragnea si-a confiscat propriul partid, a ajuns sa confiste si tara.

„Nu cred ca vreodata dupa 1990 a fost vreun om care sa aiba atatia oameni impotriva sa, inclusiv din propria echipa. Liviu Dragnea si-a confiscat propriul partid si prin faptul ca PSD-ul a castigat alegerile, a confiscat si tara! Ii felicit pe Marcel Ciolacu si pe ceilalti colegi din conducere care au demarat actiunea de schimbare a acestui lider ce nu-si intelege rostul! Tara si fiecare roman au nevoie de altceva!”, scrie presedintele organizatiei municipale a PSD Buzau, citat de news.ro.

Si miercuri, Constantin Toma se declara de accord cu pozitia deputatului Marcel Ciolacu, presedinte al filialei judetene a PSD.

”Cu siguranta sunt de acord cu decizia lui Marcel Ciolacu. Trebuie sa se intample ceva in aceasta tara pentru ca altfel suferim cu totii”, spunea Toma.

Intrebat daca Dragnea trebuie sa demisioneze, Toma raspundea: ”Macar un pas inapoi sa faca”.

Presedintele organizatiei judetene Buzau a PSD, deputatul Marcel Ciolacu, sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu si spune ca solidaritatea de partid nu inseamna ca social-democratii sa fie pasivi in fata unor decizii gresite care continua de prea mult timp. Ciolacu mai afirma ca a venit timpul ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate, acuzandu-l pe liderul PSD ca a devenit ”un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: