Dragnea, corectat umilitor pe propria pagina de FB de catre fostul purtator de cuvant al Guvernului Ciolos: „Asa ar fi fost frumos”

news

Liviu Dragnea a postat, vineri, pe Facebook un mesaj adresat „eroilor” din Fortele Aeriene Romane pe care l-a insotit cu fotografia unui avion F-16 care apartine US Air Force. Liviu Iolu, fost purtator de cuvant al premierului Ciolos, a tinut sa il puna la punct pe seful PSD.

„Ar fi fost frumos sa puneti o fotografie cu un F-16 al Fortelor Aeriene Romane daca tot aveti respect pentru pilotii romani, nu cu un F-16 al US Air Force”, i-a scris Iolu lui Dragnea. Mesajul sau a fost cel mai apreciat comentariu de la postarea lui Dragnea.

„Ocrotita de Sfantul Ilie, Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este un omagiu adus romanilor care au scris cu litere mari numele tarii noastre in istoria aeronauticii, prin inventivitate si pasiune, prin curaj, sacrificiu si dragoste de tara.

Va multumim ca sunteti pentru noi eroi, inca dinainte ca Romania sa-si traiasca visul de Unire. Gandurile noastre se indreapta catre voi cu admiratie si recunostinta. Cer senin!”, este mesajul pe care Dragnea l-a adresat aviatorilor romani.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: