Dragnea, cuprins de panica. Tudose a inceput demersurile de preluare a conducerii PSD. Reactii furioase la Antena 3, cum contraataca liderul PSD

politica

Premierul Mihai Tudose a efectuat, vineri, o vizita neanuntata pe santierul viitoarei autostrazi Deva РLugoj pentru a vedea situatia lucrarilor. Sustinatorii lui Dragnea vad in aceasta miscare inceputul unei campanii de imagine prin care premierul ar urmari sa preia conducerea PSD. Antena 3 anunta deja ca Dragnea nu sta degeaba si pregateste si el debarcarea lui Tudose.

Premierul Mihai Tudose a efectuat, vineri, o vizita neanuntata pe santierul viitoarei autostrazi Deva – Lugoj pentru a vedea situatia lucrarilor, au precizat surse guvernamentale, citate de Agerpres. Potrivit acelorasi surse, seful Executivului a constatat ca pe santier lucrau in jur de 650 de constructori. Conform programului anuntat de Executiv, prim-ministrul efectueaza vineri o vizita de lucru in judetul Hunedoara.

Vizita lui Tudose este interpretata de analistii apropitati de Dragnea ca inceputul unei campanii de imagine, al carei scop este inlesnirea preluarii conducerii PSD de catre Mihai Tudose.

„Se pare ca domnul Tudose este personaj tot mai important, incearca sa-si apropie liderii din teritoriu cu aceste vizite. Insa este foarte greu sa egalezi greutatea domnului Dragnea in PSD. Are sprjinul absolut al aproape tututor liderilor din teritoriu. O tensiune exista, chiar daca nu este recunocuta de cei doi”, a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

Pieleanu¬†are o relatie foarte apropiata cu Dragnea, fapt anuntat deseori de cei doi. El a confirmat ca Tudose urmareste sa il dea jos pe Dragnea: „Ce urmareste Tudose? Normal, sa fie si presedintele partidului din care face parte”.

Surse din PSD citate de Antena 3 au declarat ca nici Dragnea nu sta cu mainile in san si cauta modalitati prin care sa il schimbe pe Tudose din functia de premier.

Screen Shot 2017-10-20 at 13.14.38

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: