Dragnea este dat din nou pe mana CSM-ului si a Inspectiei Judiciare. Judecatorul Danilet este ingrijorat de declaratiile de la Antena 3 ale sefului PSD

news

Cristi Danilet a sesizat, joi, Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara in legatura cu influentarea unui judecator suprem, dupa ce Liviu Dragnea a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis este implicat direct in condamnarea sa, sustinand ca un ofiter dintr-un serviciu secret i-a spus ca „am rezolvat un judecator, dar se lucreaza”.

Danilet considera ca ar trebui lamurit in ce temei legal a avut loc intalnirea dintre Liviu Dragnea cu ofiterul SRI pentru a discuta de un caz privind mai multe persoane si subliniaza ca CSM ar trebui, la sesizarea Inspectiei Judiciare, sa atraga atentia in legatura cu implicarea voluntara a unor ofiteri in discutii si analize despre justitie.

De asemenea, Danilet mai spune ca Inspectia Judiciara trebuie ”sa se sesizeze imediat” si sa il audieze ca martor pe Liviu Dragnea pentru a indica numele ofiterului de informatii, pentru ca acesta sa spuna ulterior numele celui care a facut influenta si asupra cui.

Liviu Dragnea a spus miercuri ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este implicat direct in condamnarea sa din dosarul angajarilor fictive, sustinand ca un ofiter dintr-un serviciu secret i-a spus ca „am rezolvat un judecator, lucram in continuare”.

Liviu Dragnea a spus, miercuri, in platoul Antenei 3, intrebat daca este de parere ca presedintele este in spatele condamnarii sale, ca „Da, este parerea mea. Este a doua condamnare fara probe si total nevinovat. Primeam avertizari, ai grija cu legea offshore, (…)pentru ca deranjezi si va influenta decizia judecatorilor, ca sunt presiuni pe judecatori. E un ofiter care mi-a zis ca <>. Nu ii dau numele, e militar, daca tine la onoare si nu vrea sa stea cu piatra pe inima sa spuna, ca maine i se poate intampla lui. Ofiter din serviciile secrete”.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: