Dragnea declanseaza atacul final, cere imperios Guvernului sa dea OUG de amnistie si gratiere: „Nu mai ezitati, actionati ca oameni de stat”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat imperativ, duminica, in cadrul Consiliului National al PSD, ca Guvernul sa emita cat mai curand o ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere.

„De ce amnistie si gratiere reprezinta blasfemie? De parca ar fi o bomba atomica pe care sa o folosim impotriva UE. Daca cineva gaseste alte instrumente, alte masuri legislative, orice alt tip de actiune care sa rezolve in totalitate, sa repare toate nedreptatile care s-au intamplat in Romania, altfel decat prim amnistie si gratiere, va a avea tot sprijinul partidului si al meu personal. Daca nu, nu mai ezitati. PSD si ALDE au aceasta obligatie, sa repare nedreptatile.

Si sa nu isi taie veneie cei din presa cu epoleti si cei platiti de Sorosica cu biotcoin: dom’le inventati ceva, aceste doua acte normative nu sunt aplicabile lui Liviu Dragnea si inchidem subiectul. Ei personalizeaza acest suboiect, de parca este dat pentru mine.

Actionati ca oameni de stat, hotarati-va cand si daca, sa inchidem acest subiect. Justitia trebuie resetata, spun enorm de multi oameni din acest sistem, si judecatori si procurori”, a declarat Dragnea.

El a mentionat ca ar avea un nou dosar la DNA, legat de „vizita in America de anul trecut”, mentionand numele procurorului Jean Uncheselu.

Surse din PSD au anuntat deja ca Guvernul are termen pana pe 15 ianuarie pentru a adopta ordonanta de amnistie si gratiere.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: