Dragnea declanseaza un nou scandal „Biletelul”: „Am primit de la Victor Ponta un biletel cu trei nume, pe care i le dictase George Maior”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca numirea procurorilor sefi la Parchetul General si DNA a fost facuta de Victor Ponta la ordinul sefului SRI de atunci, George Maior. El a relatat cum au decurs evenimentele.

„Era prin 2013, in luna aprilie. De obicei coalitiile se tineau la Crin in birou. Era luni, undeva 6-7 seara. La un moment dat Victor Ponta scoate din buzunar o hartie mototolita, sa nu vada ceilalti colegi (Zgonea, Gabrile Oprea), pe care avea scrie trei nume: Nitu, Bica, Kovesi. Ce-i cu asta?, l-am intrebat. ‘Vorbeste cu doamna Pivniceru sa ne intalnim mai tarziu la tine in birou. Mi-a spus ca asta s-a negociat, sa fie Nitu la Parchetul General si Kovesi la DNA. ‘Cu cine s-a negociat?’, am intrebat eu.

M-am intalnit cu doamna Pivniceru, cand i-am aratat hartia a zis ca nu poate sa faca astfel de propuneri si ca isi da demisia. I-am spus ca face o mare prostie.

Asta este o parte din filmul numirii procurorilor sefi. Numele i-au fost date lui Victor de George Maior (fostul sef al SRI). Ceea ce va spun s-a intamplat”, a declarat Liviu Dragnea in emisiunea lui Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: