Dragnea, primele declaratii despre intalnirea cu Trump. A luat o decizie fara precedent fata de cei care au spus ca a platit un milion de dolari

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Romania TV ca informatiile potrivit carora ar fi platit un milion de dolari pentru a se intalni cu Donald Trump sunt „minciuni”.

„Eu am primit o invitatie de la comitetul care a organizat evenimentele din ultimele zile. Oricare membru din acest comitet de organizare poate sa invite la acest eveniment.

O invitatie pe care eu am primit-o si eu si premierul Grindeanu si ne-am gandit sa o onoram. Nu cred ca era bine pentru Romania sa sun si sa spun ca nu mergem, ca in Romania se supara nu stiu cine.

S-a spus ca am platit un milion de dolari ca sa fac fotografii cu domnul Trump, sper ca aceasta minciuna sa nu ajunga acolo, in SUA. Exista o lege in SUA care le interzice strainilor sa plateasca la aceste evenimente.

O sa ii ajut pe cei care au spus acest lucru in spatiul public sa raspunda in instanta. A venit momentul sa demonstreze in instanta ca eu am platit un milion de dolari.

A fost un moment care a durat 20-25 de minute (intalnirea cu Trump). Nu cu bani”, a declarat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: