Dragnea, dementa totala. Sustine ca „63% dintre romani” se tem ca vor pati la fel ca el: „Acesti romani sunt nebuni?” -Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Slobozia ca 63% dintre romani se tem ca „li se poate intampla sa fie luati si condamnati nevinovati”.

„Pana de curand a functionat omerta. Foarte putini jurnalisti au avut curaj sa spuna adevarul, au fost sefi de trust de presa bagati in puscarie sa nu se vorbeasca despre adevarurile economice, despre austeritate, despre locul nostru real in Europa, despre protocoalele secrete in justitie, despre pervertirea actului politic, despre masluiri de alegeri in sufragerii, despre saracia in care erau tinuti romanii, ca sa nu scoata capul, ca sa nu vorbeasca.

PSD-ul a inceput sa vorbeasca. Primul pas catre eliberare este curajul de a vorbi. I-am remarcat pe cei care erau peste drum, era unul cu ‘Justitie, cu coruptie’. Si noi vrem, nu mai vrem sa functioneze acest sistem care a corupt justitia.

In conditiile in care un serviciu secret, SRI, are protocoale secrete cu ICCJ, cu DNA, cu Parchetul General, se mai putea avea incredere in actul de justitie in Romania? Adica 63% din romani sunt nebuni, cum arata sondajele, alea adevarate, dupa ce au observat abuzuri nemaivazute, dosare facute prin santaj, spun ca si lor li se poate intampla sa fie luati si condamnati nevinovati.

Aici au adus Romania cei care sunt de dimineata pana seara in gura cu ‘statul de drept’. Ei sa hotarasca cine sa mearga la puscarie, cine sa scape”, a declarat Dragnea la Slobozia.

Mai mult despre: ,

Comentarii: