Dragnea dezvaluie la Teleorman cat are de fapt PSD in sondaje

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri dupa-amiaza, la Alexandria, la lansarea candidatilor partidului din judetul Teleorman la alegerile locale, ca in acest moment formatiunea politica pe care o reprezinta are cea mai mare cota de incredere, ea datorandu-se atat rezultatelor guvernarii social-democrate, cat si politicii duse de partid in ultima perioada.

„Sa nu uitati ca in aceste alegeri suntem si tinta romanilor. Cea mai mare cota de incredere in acest moment o are PSD, 39-40%. Asta inseamna ca, pe de o parte, oamenii nu au uitat guvernarea buna a PSD, iar pe de alta parte, politica dusa de partid in ultima perioada ne-a ajutat sa crestem. Sigur ca se face comparatie si cu ce se intampla la adversarii politici — balbaiala, lipsa de coerenta si lipsa de sinceritate, dar cel mai important este ca oamenii au incredere in noi”, a spus Dragnea.

El a sustinut ca aceasta incredere se va vedea atat la alegerile locale cat si la alegerile generale.

„Acest lucru se va vedea si la alegerile locale si se va vedea nu numai in zone traditionale cu electorat PSD, ci si in restul tarii, se va vedea si in Bucuresti. Si, foarte important, se va vedea si la alegerile parlamentare”, a afirmat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: