Dragnea, din ce in ce mai nervos: „Nu am nici mandat de arestare internationala, nu sunt nici urmarit de Interpol”

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, ca a notificat autoritatile federale din Brazilia pentru a investiga modul in care au fost furnizate informatii despre viata sa privata, in contextul anchetei desfasurate de cei de la Rise Project. Liderul social-democratilor a tinut sa precizeze ca nu are afaceri in Brazilia si nu a spalat bani in nicio tara, iar el nu este urmarit international.

„Am notificat autoritatile federale din Brazilia, prin Ambasada Braziliei de aici, pentru ceea ce a aparut pe un anumit site, pentru ca nu am reactionat pana acum, ultimele luni de zile, dar deja sunt foarte multe legi incalcate si faptul ca unui turist roman, eu nu am virat bani in Brazilia, nu am afaceri in Brazilia, nu am spalat bani in Brazilia sau in alta tara sau in Romania, si faptul ca niste date strict personale au fost puse la dispozitia unor asa zisi jurnalisti sau anchetatori civili, incalcandu-se niste legi, cred ca ar trebui sa primesc niste explicatii. Sa vedem daca acele date personale au fost date oficial de catre o institutie federala din Brazilia sau au fost obtinute prin mijloace nelegale”, a spus Liviu Dragnea.

Presedintele Camerei Deputatilor a mai spus ca nu exista o ancheta in Brazilia care sa il vizeze.

„Nu exista asa ceva ( o ancheta in Brazilia – n.r.). Din cate imi aduc aminte, nu sunt nici urmarit international, nu am nici mandat de arestare internationala, nu sunt nici urmarit de Interpol si nu sunt de acord ca un asa zis investigator, pentru niste investigatii pentru care se cheltuie multi bani, spune minciuni”, a conchis liderul PSD.

Jurnalistii de la Rise Project au publicat mai multe materiale in care sustineau ca Liviu Dragnea are afaceri in Brazilia si ca viziteaza des aceasta tara, alaturi de diversti oameni de afaceri si lideri PSD. In cel mai recent astfel de articol, Rise Project afirma ca Dragnea a fost de 16 ori in Brazilia, inclusiv cu secretara sa, si acuza ca exista suspiciuni de spalare de bani.

Pe 1 martie, presedintele PSD afirma ca nu are nicio afacere si nu detine nicio proprietate in Brazilia, fiind „o legenda” care circula de multi ani, iar daca cineva ii descopera vreo locuinta acolo, el „promite” ca o va dona.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: