„Dragnea dispare, Clujul apare”. Peste 100 de bucuresteni i-au asteptat in Gara de Nord pe studentii din Cluj. Le-au oferit cazare si sprijin – Video

news

Peste 100 de bucuresteni i-au asteptat in Gara de Nord, dimineata devreme, pe studentii care au venit de la Cluj pentru a participa la protestul de astazi. Se anunta cea mai mare manifestatie de pana acum.

In asteptarea clujenilor, bucurestenii au scandat „Dragnea dispare, Clujul apare”. Ei i-au primit pe tinerii clujeni cu flori, alimente, i-au ajutat cu bagajele si le-au oferit cazare. „Bucuresti, multumim, am venit sa ne unim”, au scandat clujenii la sosirea in gara. „Vrem sa cada guvernul care a vrut sa fure toata tara pe fata”, a spus un clujean jurnalistilor.

Inainte de plecarea spre Bucuresti, studentii au fost condusi la gara din Cluj de o multime impresionanta. „Am fost condusi de catre multime pana in fata trenului. Tren care urmeaza sa ne duca pana la Bucuresti unde vom continua sa protestam pasnic. Am scandat, am cantat impreuna imnul national, iar jandarmii ne-au condus pana in tren. Mai mult de atat, cativa oameni au pregatit pana si pachete cu mancare pe care sa le luam cu noi. Multumim Cluj-Napoca!”, a relatat un student.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: