Dragnea, disperare uriasa. Amenintari in premiera la adresa lui Tudorel Toader, ministrului i se cere sa vina repede cu ordonanta

politica

Liviu Dragnea l-a ameninta, joi seara, la Antena 3 pe ministrul Justitiei cu remanierea daca nu va prezenta „intr-un timp rezonabil” un proiect de ordonanta de urgenta de modificare a Codurilor penale.

„Cat mai repede trebuie sa intre in vigoare codurile penale. Eu cred ca ministrul Justitiei, intr-o perioada rezonabila, trebuie sa prezinte premierului ordonanta. Balciul asta, prin care este atacata si virgula in fata CCR, trebuie sa inceteze

Am toata aprecierea pentru ministrul Justitiei, vine momentul in care aprecierea nu mai poate compensa lipsa de decizie. Este o decizie politica luata in Coalitie. Nu putem bloca reformarea sistemului, protectia drepturilor fundamentale, i-am spus sa gaseasca ceva, sa nu se spuna ca este pentru mine”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca ministrul Justitiei nu i-a prezentat inca un proiect de OUG privind codurile penale. Ea a mentionat ca nu-l va forta pe Tudorel Toader sa prezinte proiectul la o anumita data. „Eu sunt foarte rabdatoare”, a subliniat premierul.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: