Dragnea e terminat. Realitatea TV si Antena 3 anunta concomitent ca sfarsitul e aproape: „Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!”

politica

Reprezentantii a doua posturi adverse, Rares Bogdan de la Realitatea TV si Radu Tudor de la Antena 3, au anuntat la scrut timo dupa declaratiile Gabrielei Firea de la TVR ca Liviu Dragnea nu mai are zile multe in fruntea PSD.

„Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook, fara a oferi alte amanunte.

La Antena 3, Radu Tudor a anuntat, imediat dupa declaratiile facute de Gabriela Firea la TVR, ca mai multi lideri ai PSD s-au intalnit pentru a discuta despre inlocuirea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, marti seara, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD ar fi benefica si pentru partid, si pentru tara, daca acesta nu isi schimba modul de lucru si „nu renunta la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane”.

„Din punctul meu de vedere (Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga – n.r.). Nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimanui. Ori schimba modul de lucru si renunta la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane, multe care nici nu fac parte din Guvern, deci ori schimba total modul de lucru, dar nu cred ca poate sa lucreze in acest sens, pentru ca ar fi facut-o. Daca poate, ar fi minunat. Daca nu, cred ca o retragere ar fi benefica pentru partid si pentru tara”, a spus Firea, intrebata la TVR 1 daca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai spus marti seara, la TVR 1, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, se consulta in deciziile sale cu cativa apropiati, cei mai multi din afara partidului, si „foarte putini, din ce in ce mai putini, din interiorul paridului”. De asemenea, ea a afirmat ca, in ceea ce priveste propunerile legislative sau guvernamentale, crede ca „ar fi fost mult mai intelept si democrat” ca Liviu Dragnea sa discute anterior cu membrii BPN si cu membrii CEx.

Ea a mai spus ca din primele sale zile de mandat a solicitat Guvernului sa colaboreze in anumite proiecte pentru Bucuresti, dar atunci era premier Dacian Ciolos si nu a gasit „un raspuns bun” si s-a gandit ca lucrurile se vor schimba, dar s-au succedat trei guverne PSD, a trecut un an si jumatate si lucrurile nu au evoluat.

De asemenea, Firea a spus ca a avut cateva tentative de a discuta cu liderul PSD, Liviu Dragnea, si a-i spune ca partidul va pierde daca nu se realizeaza lucruri importante in Capitala, dar „domnul Dragnea zambeste si ocoleste adevarul foarte frumos” si este „lapte si miere in intalniri si in sedinte”, iar in intalnirile sale cu cei apropiati deciziile sunt altele.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: