Dragnea, elogii nemaiauzite in PSD la adresa lui Traian Basescu: „Niciodata nu si-a denigrat tara, s-a batut pentru interesele Romaniei”

politica

Liviu Dragnea a adus, duminica seara, o seama de elofii lui Traian Basescu, despre care a spus „niciodata nu si-a denigrat tara” si ca s-a „batut” pentru interesele Romaniei.

Intrebat la Romania TV daca Romania se afla in pericol de a fi sanctionata de UE prin declansarea articolului 7, Dragnea a dat vina pe Iohannis. In acest context el a adus, in premiera, elogii nemaiauzite in PSD la adresa lui Traian Basescu.

„Este o operatiune plecata din tara, de la presedintele Iohannis, de la Monica Macovei, care alimnetaza permanent cu minciuni. Pana la urma au folosit fotografii de la proteste din alte tari, cand jadarmii i-au lovit, erau plini de sange, sa spuna ca sunt de la protestetele din Romania. Nu au lasat nimic la voia intamplarii. Apoi am vazut cu totii ca acel domn din miscarea Rezist cum erau organizati, cum faceau planuiau sa fie cat mai multa emotie, sa foloseasac primele randuri de oameni pasnici, sa loveasca jandarmii dar sa nu vina la ei.

Traian Basescu niciodata nu si-a denigrat tara si in multe randuri a fost si s-a batut pentru ca orice lider european sa inteleaga ca tara asta are dreptul sasi adopte singure legile in Parlament, sa aiba controlul CCR si s-a batut pentru orice ar fi putut crea avantaj pentru Romania si sa blocheze ce ar fi putut fi dezavantaj. Sunt obligat sa spun asta, indiferent ca suntem adversari politici”, a declarat Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: