Dragnea este atat de disperat incat face greseli de o rara stupizenie. Cum incearca sa-si apere fiul, dupa ce l-a varat in afacerile sale dubioase

politica

Liviu Dragnea a afirmat vineri ca nu stie despre proprietatile cumparate de firma fiului sau de la Tel Drum cu opt zile inainte ca societatea sa-si ceara falimentul.  Dezvaluirea a fost facuta joi de Rise Project.

„Nu stiu. Trebuia sa imi comunice mie?”, a spus Dragnea, acuzand ca DNA se pregateste sa ii intre in familie. „DNA se pregateste sa intre si in familie? Nu e nici director, nici administrator, nu are nicio functie acolo. Eu inteleg ca o firma a facut achizitii de la alta firma, nu fiul meu. Eu nu am nicio legatura cu Tel Drum”, a spus Dragnea.

Potrivit Rise Project, cumparatorul oficial este o firma (Zooveg 2010) in care fiul de 29 de ani al presedintelui PSD, Stefan Valentin Dragnea a detine 70% din actiuni.

Liderul PSD i-a atacat apoi pe jurnalistii care insistau pe acest subiect.

„E atat de disperat DNA ca va pune sa puneti intrebarile astea? Sa ma cheme. Nu va da DNA-ul tot felul de informatii pe surse? Luati-le de acolo”, a mai spus Dragnea.

Potrivit Rise Project, Stefan Valentin a cumparat, asa cum arata dosarul de insolventa a Tel Drum, fosta vila de protocol al partidului comunist, cu piscina si acareturile aferente, si trei terenuri care o inconjoara. Toate l-au costat pe Dragnea Junior aproape 106.000 euro (493.601,36 lei).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: