„Dragnea este bolnav de control, vrea sa stie ce fac toti directorii din ministere”. Teroare in guvern, de aceea a decis Tudose sa ia atitudine

news

Nini Sapunaru, unul dintre liderii liberalilor, a dezvaluit, marti, la Antena 3, ce spun pesedistii din Bucuresti despre motivele supararii lui Mihai Tudose. Astfel, Tudose nu mai poate sa isi conduca eficitent guvernul intrucat toti din guvern nu misca nimic pana nu primesc acceptul lui Liviu Dragnea.

„Dragnea este bolnav de control. Este obsedat sa stie ce fac toti directorii din ministere, acestora le este frica sa ia decizii fara acordul sefului PSD, Tudose nu mai poate sa lucreze in acest mod”, a declarat Sapunaru.

Mihai Tudose a anuntat, marti, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea ca „trebuie clarificata implicarea partidului in treburiel guvernului”.

„S-a hotarat ca decizia finala sa fie luata in CEX, joi, dupa-amiaza. Raporturile dintre guvern si partid, Guvernul e unul politic, dar la nivelul de implicare, trebuie clarificata implicarea partidului”, a spus Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: