Dragnea este in corzi. Inca cinci lideri PSD s-au alaturat pucistilor care-i vor capul. Cine a semnat scrisoarea anti-Dragnea

politica

Denise Rifai, realizatoare la Realitatea TV, a dat publicitatii cinci nume ale unnor lideri ai PSD despre care spune ca s-au alaturat grupului de pucisti care vizeaza mazilirea lui Liviu Dragnea. Ea a adaugat in curand se vor alatura rebelilor si alti reprezentanti de seama ai PSD.

„SOC!!!! Astazi au mai aparut alte Cinci NUME ale unor grei din PSD care se alatura domnilor Stanescu, Badalau, Ciolacu si doamnei Gabriela Firea, ca semnatari ai scrisorii in care se cere retragerea sprijinului politic lui Liviu Dragnea. Asadar, urmatorii pe lista semnatarilor scrisorii sunt:

Dumitru Buzatu – sef PSD Vaslui
Robert Negoita – sef PSD sector 3, Bucuresti
Rodica Nassar – sef PSD sector 2, Bucuresti
Ioan Mocioalca – sef PSD Caras Severin
Ion Rotaru – sef PSD Braila”, a scris Rifai pe Facebook.

Ea a tinut sa precizeze apoi ca scrisoarea prin care se solicita demisia lui Dragnea „exista, este intr-un singur exemplar”.

„1. Scrisoare Exista si exista intr-un singur exemplar si este in posesia unei persoane pe care eu o cunosc foarte bine si care este o persoana cu maaare greutate in PSD;

2. CEI CARE SPUN CA SCRISOAREA NU EXISTA si ca este o mare gogomanie NU AU FOST DE FAPT INVITATI SA SEMNEZE SCRISOREA !!!!! (multi lideri psd care de fapt asteapta la colt sa pice dragnea dar pana atunci se dau sustinatori de seama – spun ca scrisoarea nu exista)”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

3. Lista semnatarilor scrisorii e lunga; Maine continuam cu ALTE NUME!”, a promis Rifai.

Realitatea TV a prezentat apoi lista cu cativa dintre semnatarii scrisorii:

Pozitia 1 – PAUL STANESCU, vicepremier si ministru al Dezvoltarii

Pozitia 2 – UN GREU din PSD

Pozitia 3 – ADRIAN TUTUIANU, senator si sef PSD Dambovita

Pozitia 4 – NICULAIE BADALAU, sef PSD Giurgiu

Pozitia 5 – MARCEL CIOLACU, fost vicepremier

Pozitia 8, 9 GABRIELA FIREA, primar general al Capitalei

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: