Dragnea este de acord ca Tudorel Toader sa-l scape de puscarie: „Am avut o discutie cu dumnealui, nu e rea ideea”

politica

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca este ”o idee foarte buna” propunerea ministrului Justitiei privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor si ca Tudorel Toader urmeaza sa faca o analiza o analiza sa vada daca o astfel de masura isi atinge scopul.

”Am avut o discutie cu dumnealui (ministrul Justitiei – n.r.). Mie mi se pare o idee interesanta, nu e rea ideea. Trebuie sa vada si sa prezinte premierului, probabil si coalitiei, cat de aplicabila poate fi o astfel de ordonanta si cat de eficienta ar fi, adica daca isi atinge scopul. Ideea e foarte buna (…) urmeaza in perioada urmatoare sa o construiasca si sa faca o analiza din punct de vedere al eficientei”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a tinut sa precizeze ca Tudorel Toader a dovedit pana acum ca este ”un om curajos, pregatit, care crede intr-adevar in justitie” si care ”inca are multe lucruri de spus”.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri seara, la Antena 3, ca va propune premierului adoptarea unei Ordonante de Urgenta prin care persoanele care cred ca au fost condamnate in baza interceptarilor ilegale sau a protocoalelor cu SRI sa poata cere revizuirea sentintei. El a spus ca o astfel de ordonanta va fi data „intr-un timp scurt, imediat ce se termina concediile”, iar prin aceasta ii va fi data incredere romanului ca „justitia se infaptuieste asa cum cere Constitutia”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: