Dragnea este disperat, le arunca la tomberon pe Shhaideh si Plumb ca sa scape. Negocieri cu Tudose, miercuri, in biroul sefului PSD de la Parlament

politica

Mihai Tudose a ajuns, miercuri, in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Alaturi de  Tudose se afla si Rovana Plumb, careia premieurl i-a cerut demisia.

Potrivit Romania TV, printre subiectele puse pe masa discutiilor ar fi situatia actuala a partidului, posibilele remanieri invocate de premierul Tudose, dar si despre o posibila demisie a ministrilor Sevil Shaidehh si Rovana Plumb.

Demisia celor doi ministri penali, inainte de sedinta de joi a Comitetului Executiv, pare a fi cea mai convenabila solutie pentru a se evita o confruntare nimicitoare intre Dragnea si Tudose.

UPDATE: Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vehiculati pe lista de remaniere a cabinetului.

Intrebat la Palatul Parlamentului daca a primit demisiile ministrilor vizati de remaniere Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, Tudose a negat. „Nu”, a raspuns acesta.

Social-democratii se reunesc joi in sedinta Comitetului Executiv National, remanierea guvernamentala fiind una dintre temele aflate pe agenda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: