Dragnea este lasat balta pana si de Nastase. Fostul boss al PSD il ataca pe actualul lider al partidului: „A facut prea multe compromisuri”

politica

Fostul lider al PSD, Adrian Nastase, l-a criticat sambata pe Liviu Dragnea pentru ca a facut prea multe compromisuri in privinta legilor justitiei. El a spus ca anumite legi ale justitiei ar fi trebuit trecute prin Ordonanta de Urgenta.

„El este mult mai hotarat. Dupa parerea mea, el a oscilat foarte tare. A incercat sa faca diverse compromisuri si timpul a trecut in defavoarea lui si a guvernului. Cred ca o astfel de lege de gratiere si amnistie ar fi trebuit data mai demult. Ultima lege de acest gen a fost data in 2002 sau 2003 de guvernul pe care l-am condus si cred ca, periodic, in functie de schimbarea contextului economic, politic, in functie de politica penala a Guvernului, astfel de legi trebuie date. Cred acum ca o astfel de lege ar fi nefericita”, a declarat Nastase.

Fostul premier Adrian Nastase a fost prezent, sambata, la receptia de la Ambasada Frantei la Bucuresti, oferita cu ocazia Zilei Nationale. In schimb, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au fost zariti printre cei prezenti la eveniment, iar Guvernul a fost reprezentat de vicepremierul Ana Birchall.

La receptie, presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs in care a multumit Frantei pentru sprijinul acordat Romaniei in diverse momente din istorie si a anuntat ca in noiembrie se va intalni cu presedintele Macron.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: