„Dragnea este negru de nervi”. Confruntare in sala de judecata, se confirma infractiunile sefului PSD: „Liviu Dragnea direct si personal mi-a cerut”

news

Miercuri, in premiera la ICCJ, judecatorii au decis o confruntare intre inculpatul Dragnea Liviu si inculpata Alesu Floarea. Apoi, Inalta Curte a decis ca cercetarea judecatoreasca in cazul “Angajarilor fictive la DGASPC Teleorman” este finalizata.

Judecatori au stabilit termenul pentru pledoariile finale in dosarul lui Liviu Dragnea pe data de 25 aprilie, ora 13.00, anunta ziare.com.

„Este negru Dragnea de nervi, sta de la ora 10 la Inalta”, a mentionat jurnalistul Ionel Stoica, aflat in sala de judecata.

El a prezentat modul in care a decurs confruntarea dintre Dragnea si Floarea Alesu:

Liviu Dragnea este in centrul salii de judecata, iar Floarea Alesu la fereastra.

Inalta Curte: Cunoasteti persoana cu care sunteti confruntata si functia acesteia in perioada 2006-2012?

Floarea Alesu: Da. Este domnul Liviu Dragnea, la perioada respectiva era presedinte al Consiliului Judetean Telroman si presedinte PSD Teleorman.

Liviu Dragnea: Da. Este doamna Alesu Floarea, care ocupa la vremea respectiva functia de director executiv la DGASPC Teleorman.

Inalta Curte: A intervenit direct sau indirect la dumneavoastra in calitate de director executiv la DGASPC Teleorman inculpatul Liviu Dragnea in vederea mentinerii in functii a Adrianei Botorgeanu si a Anisiei Stoica?

Floarea Alesu: Liviu Dragnea direct si personal mi-a cerut intr-o discutie sa le mentin pe functiile respective in cadrul DGASPC Teleorman pe cele doua persoane pana cand le va rezolva problema. Am facut acest lucru cand i-am adus la cunostita inculpatului situatia celor doua, se intampla in 2008, cand la randul meu am fost infomata de sefa Personalului.

De fata la aceasta discutie, intre mine si Liviu Dragnea, nu a mai fost prezenta nicio persoana. Aceasta discutie a avut loc in cabinetul de presedinte al CJ Teleorman al lui Liviu Dragnea. Incepand cu 2009, pana in 2010, am mai avut si alte discutii cu Liviu Dragnea, tot in legatura cu situatia celor doua. De fiecare data imi spunea ca se va rezolva, sa am rabdare.

Ultimul raspuns pe care mi l-a dat a fost ‘sa-i pun la munca pe ceilalti angajati, care erau in numar de 800, ca sunt destui si stau degeaba’. Au fost 3-4 discutii pe holul de la sala de sedinta de pe holul CJ, imediat ce se termina sedinta, inainte de a tine dumnealui conferinta de presa. Nu pot indica o persoana care sa confirme aceste intalniri si obiectul discutiilor legat de cele doua persoane.

Inalta Curte: Ati avut discutii la initiativa Floarei Alesu cu privire la situatia Adrianei Botorogeanu si Anisiei Stoica?

Liviu Dragnea: Categoric nu. Nu am avut nicio intalnire sau discutie de genul celor care a facut trimitere Floarea Alesu. In legatura cu holul de la iesirea CJ, acel hol era cam cat este spatiul acesta de aici. (Dragnea intinde bratele si arata cam care era dimensiunea holului – n.red.) Acolo era o aglomeratie infernala, erau foarte multe persoane. Acolo nu exista un loc in care cineva putea sa vorbeasca fara ca cineva sa nu auda. Nu se poate purta o discutie de genul celor afirmate de Alesu Floarea. Eu nu ieseam in sala dupa terminarea sedintei CJ Teleorman. Acolo era un balamuc, era o aglomeratie ca in tramvai. Acolo se fuma, erau 70-80 de persoane de obicei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: