Dragnea este negru de suparare ca Melescanu nu a numit ambasador in statul de unde vin consilierii sai straini. Ministrul de externe a fost avertizat de Daddy

politica

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a avertizat ca nu este in regula ca Romania sa fie de peste un an fara ambasador in Israel.

„Eu astept sa primim de la Ministerul de Externe o analiza din care sa intelegem si noi in coalitie si primul-ministrul ce avantaje a adus statului roman fiecare sef de institutie diplomatica si fiecare atasat comercial. O politica externa care nu poate fi masurata prin efectele benefice pe care le aduce statului roman sau o dimensiune economica pe care trebuie sa o abordam cu foarte mare atentie si determinare nu este o politica externa eficienta.

De asemenea, si eu si primul-ministru asteptam de la Ministerul de Externe propunerea de ambasador pentru Israel. Este mai mult de un an de zile de cand Romania nu are ambasador si nu este in regula absolut de loc”, a afirmat Liviu Dragnea la finalul unei sedinte informale a conducerii PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: