Dragnea este pe culmile disperarii, ii scoate iar pe PSD-isti in strada: „Va fi un miting urias. Membrii PSD au prins gustul”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca PSD va organiza inca un miting, care va fi mult mai mare decat cel de sambata din Piata Victoriei.

„Asta a fost mitingul mic, urmatorul va fi un miting urias, intr-o alta locatie. Nu poate avea loc in Piata Victoriei. Membrii PSD au prins gustul sa iasa in strada”, a anuntat Dragnea, la Antena 3.

„A fost o emotie puternica in Piata, nu pot spune ca a fost o emotie pozitiva, a fost o descarcare a celor din Piata. Noi am facut mitingul asta din mai multe motive: de a protesta puternic impotriva acestui sistem odios pe care il gestioneaza o mana mai mare de securisti, patronati de Iohannis prin uneltele pe care le au, sefii parchetelor, ofiteri din servicii si toate portocalele care incep sa iasa la iveala. Un alt motiv a fost faptul ca am fost provocati. Nu te poti astepta ca PSD, cel mai mare partid din Europa, sa-l ameninti de o luna si jumatate, sa-l jignesti, sa-l insulti si sa nu reactioneze”, a explicat seful PSD.

El a sustinut ca mitingurile din februarie 2017 au fost mult mai mici decat cel al PSD.

„Urmatorul miting va fi un miting urias, intr-o alta locatie – in Piata Victoriei nu poate avea loc – si ma uitam la poze, imi aduceam aminte, si aseara am vazut la o televiziune ‘cu epoleti’, aratau poza de anul trecut, celalalt miting, scriau ‘250.000’ si la noi, foarte mare, ‘130.000’. Ma rog, fiecare se face de rusine in ce fel doreste. Au facut un miting pe care l-au photoshopat, in care au aruncat sute de mii in presa, ca si numar. Le-am aratat noi ce inseamna un miting de cateva sute de mii”, a mai spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: