Dragnea este tobogan. Organizatiile PSD din Ardeal si din nordul Moldovei solicita organizarea unui congres extraordinar

politica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica a anuntat, duminica, la Digi24, ca partidul are nevoie de un congres extraordinar pentru limpezirea situatiei. El s-a declarat „vocea unor oameni rationali din partid”, aratand ca organizatiile PSD din Ardeal si nordul Moldovei sunt nemultumite de modul in care este condus partidul.

„Nu sunt multumit de modul in care Liviu Dragnea conduce partidul. Este nevoie de un alt lider. Dragnea a fost un foarte bun lider de partid pentru ca a dus partidul la un scor electoral pe care PSD nu l-a mai avut de foarte multi ani. Dar este nevoie de un alt fel de a conduce acum, nu mai merge cu politica conducerii cu pumnul in gura. Nu poti sa te duci la un razboi si sa fii surprins de strategia si deciziile generalului”, a declarat Chirica la Digi24.

Chirica a adaugat ca Dragnea „a pus PSD in pericol”. „Riscam sa fim izolati, sa ne intoarcem cu 27 de ani inapoi. Eu sunt vocea unor oameni rationali din partid si care arata ca PSD mai are o sansa”, a punctat Chirica. Cele mai nemultumite organizatii sunt cele din Ardeal si din nordul Moldovei:  „A venit un val de nemultumire aproape din toate organizatiile din Moldova, coborand usor in jos, ca sa nu mai zic de Ardeal, asupra structurii Guvernului, felului in care a fost anuntat. Este mai importanta calitatea omul, mai putin originea lui”.

Chirica a adaugat ca este nevoie de organizarea unui congres extraordinar,  „in momentul in care se vor linisti apele”. „Cred ca ar putea sa fie pusa in discutie si perioada de vara. Cred ca o lamurire a lucrurilor ar trebui facuta”, a mai spus Chirica, precizand faptul ca in orice organizatie PSD, inclusiv la Iasi, „se poate gasi un conducator” in locul lui Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: