Dragnea face pe viteazul. Cum comenteaza faptul ca Victor Ponta le-a spus procurorilor despre conexiunile cu Tel Drum

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni ca nu doreste sa comenteze pe marginea prezentei fostului premier Victor Ponta la DNA, afirmand doar ca este „foarte trist’ pentru situatia in care acesta a ajuns.

„Am spus ca nu comentez. Doar sunt trist. Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns. Dar nu ma deranjeaza, nici nu ma influenteaza prezenta unuia sau altuia la DNA. In legatura cu mine — nu poate sa ma deranjeze pentru ca am spus-o mereu — si mai spun — nu am niciun fel de legatura cu acuzatiile care au iesit in presa”, a declarat Dragnea, la Parlament.

El a negat ca ar fi primit vreo citatie de la DNA.

Victor Ponta a fost audiat, luni, timp de aproape patru ore la DNA, in calitate de martor, intr-un dosar de coruptie. El a declarat, dupa ce a fost audiat la DNA, ca nu duce batalia politica cu arme judiciare si nu se ocupa cu „denunturi” si „delatiuni”. ”Eu nu duc batalia politica cu arme judiciare, ca s-a dus impotriva mea batalia politica cu arme judiciare. Si nu mi-a placut. Ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac”, a spus Ponta, fiind intrebat despre recentele sale declaratii cu privire la compania Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: