Dragnea face praf PSD-ul, mii de pesedisti vor sa adere la noul lui partid. Site-ul partidului s-a blocat

politica

Noul partid al lui Liviu Dragnea, Alianta pentru Patrie, are un impact puternic asupra pesedistilor. In mai putin de 24 ore de la lansarea paginii de Facebook a noului partid, aproximativ 6.000 de oameni au tinut sa dea „like”. De asemenea, sunt mii de comentarii de incurajare pe aceasta pagina si pe cea a lui Codrin Stefanescu.

Numarul de accesari ale site-ului partidului a fost atat de mare incat acesta s-a blocat.

„Ne-au blocat site-ul azi noapte! Ne asteptam!!! Revenim!”, se sustine conspirationist pe pagina APP.

Fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara ca a infiintat un nou partid impreuna cu Codrin Stefanescu. Partidul se numeste Alianta pentru Romania.

„Primii care au vorbit de faptul ca mi-am facut partid au fost cei de la noul PSD. Eu nu am iesit public, am fost in magazine, piete, am vorbit cu oamenii, nu am spus nimic, nici Codrin nu a spus nimic. Prin octombrie am avut o discutie cu Codrin, a venit des, m-a ajutat enorm, un mare caracter si un curaj incredibil, mi-a zis ca simte nevoia sa sprijine aparitia unui nou partid, care sa nu mai fie macinat de compromisuri interne, de infiltrari, de acoperiti. I-am spus ca sunt de acord si ca il voi sprijini cu toata experienta mea administrativa, politica, economica. S-au gasit mai multi prieteni de-ai lui, patru oameni obisnuiti, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori la acest partid.

Partidul s-a infiintat, se numeste Alianta pentru Patrie. Acum lanseaza site-ul, este facuta o aplicatie. Partidul s-a nascut din lacrimi, din deznadejde si din suferinta. Va face un program de guvernare care se va baza pe folosirea resursei naturale, umane, de inteligenta. (…) Eu, pentru partidul asta, voi face foarte multe lucruri”, a anuntat Dragnea la Realitatea Plus.

In timp ce Dragnea se afla in studio, in afara sediului Realitatea Plus manifestau cateva zeci de persoane cu pancarde pe care era scris „Salveaza-ne Liviu”.

Citeste si: Dragnea ii acuza pe liderii PSD ca sunt slugi si tradatori de tara: „PSD striga la ambasade: ‘Daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia’”

Liviu Dragnea a lansat atacuri dure la adresa actualei conduceri a PSD in primul interviu pe care l-a acordat de la iesirea din puscarie.

Dragnea a declarat ca PSD este subordonat lui Iohannis si ca se umileste in fata ambasadelor pentru a i se permite sa se intoarca la guvernare, „daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”.

„Ce este acum in Romania este o dictatura a lui Iohannis, este vizibil pentru orice om de buna credinta. Se manifesta in felul asta. Exista aceasta structura de guvernare, coordonata de Iohannis, ajutat de PSD coordonat si el de Iohannis. Doresc sa predea Romania, bucata cu bucata, teren cu teren, domeniu cu domeniu

Doresc sa ia comisioane din ce in ce mai grase pe sumele cheltuite. Nu s-a dat explicatie ce s-a intamplat cu zecile de miliarde de euro imprumutate in acesti ani

Pentru Iohannis, obiectivul este protectie personala. Iohannis a inteles ca Romania este o tara test in care nimeni nu este protejat. Cazul Basescu este un caz izolat, stie multe lucruri, nu s-au repezit pe el insa i-au macelarit familia

Iohannis este raul suprem in aceasta arhitectura, ii este teama ca dupa ce nu va mai fi presedinte il leaga. Citu l-a schimbat pe Stelica de la Justitie, care nu avea alt obiectiv decat schimbarea SIIJ. Stelica sa nu faca propuneri care nu erau controlabile de ei, de asta merge cu Citu pana in panzele albe

PSD striga la ambasade, daca ne alegeti pe noi o sa va dam si mai mult decat va dau astia”, a acuzat Dragnea.

Dragnea a mai spus ca PSD este infiltrat masiv de „statul paralel”.

„Nu au lasat niciun partid in care sa nu se infiltreze. Cel mai mult, din pacate si ma refer aici la conducerea PSD-ului, cu o exceptie – Gabi Firea – si la aproape 80% dintre liderii judeteni, din pacate. PSD-ul este predat total la Iohannis de actuala conducere, PSD este complice la jaful national care are loc in Romania de 2 ani de zil. PSD este complice la faptul ca resursele sunt din ce in ce mai mult drenate in afara. Baza partidului este rupta aproape total de conducere, am primit sute de scrisori in inchisoare de la alesi PSD, de la primari PSD”, a mai spus Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: