Dragnea face presiuni puternice asupra a doi ministri: „Sa spuna dupa Anul Nou cine le-a promis ca vor fi presedinti ai PSD dupa ce ma baga la puscarie”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca au primit informatii ca liderul PSD poate sa fie arestat, iar unora li s-a spus ca vor fi mai buni presedinti ai partidului. Dragnea le-a dat ultimatum pana dupa Anul Nou sa vorbeasca public.

„In PSD, din luna martie a inceput sa li se spuna unor colegi: vedeti ca pe Dragnea il vom aresta, il bagam la puscarie, tu esti mai bun presedinte. Probabil si lui Sorin (n.r.: Sorin Grindeanu, fostul premier) i s-a spus. S-a spus si in noua guvernare unor colegi din Guvern”, a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Intrebat daca premierul Mihai Tudose a avut o asemenea discutie si daca i-a transmis, Liviu Dragnea a afirmat ca este vorba despre alti doi membri ai Guvernului.

„Nu stiu daca i s-a spus si lui, nu mi-a spus explicit. Cel putin doi membri din guvern mi-au spus explicit si eu ii consider pe amandoi barbati si sa isi asume, sa spuna public si cine si cand. Eu ii astept cu foarte mare prietenie si cu foarte mare incredere, le-am spus sa inteleaga ca sunt membri in Guvernul Romaniei si ca astea sunt actiuni care vin dintr-o zona oculta a statului. Eu ii astept dupa Anul Nou (sa spuna cine le-a zis aceste lucruri – n.r.), daca ei nu o sa spuna o sa spun eu cu subiect si predicat, dar nu vreau sa-i pun intr-o situatie in care sa zica da sau nu, sa mormaie, eu cred ca vor avea aceasta barbatie sa faca lucrul asta. In primul rand e bine pentru ei”, a mai spus presedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: