Dragnea face zob PSD-ul. La CEX, intentioneaza sa ii dea afara din partid pe toti care i se opun. Firea: „A ajuns pe cea mai de jos treapta”

politica

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea anunta ca Dragnea intentioneaza sa propuna, in cadrul CEX, excluderea ei din partid si a celorlalti semnatari ai scrisorii deschise.

„Domnul Dragnea a sunat cativa lideri locali, inclusiv din Bucuresti, a zis ca va propune excluderea mea si a domnului Stanescu, probabil o va propune si pe a lui Marian Neacsu. Nu am gresit cu nimic fata de partid, doar m-am dezmeticit politic”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Firea a adaugat ca Dragnea a ajuns pe „cea mai de jos treapta”.

„Vreau sa subliniez faptul ca nu avem niciun regret, eu una nu am, ca s-a trasmis public declaratia comuna pentru ca chiar declaratia domnului Dragnea de azi a a fots una dezamagitoare pentru un lider de partid care ne acuza ca suntem oamenii lui Iohannis, ai SRI, si ai SPP – asta e chiar o noutate. Este cea mai joasa treapta unde poate sa ajunga un lider politic, un presedinte de partid, refuzand, practic dialogul cu proprii colegi. (..) Sunt mult mai multe persoane care au semnat aceasta declaratie si isi vor spune opinia, unele au inceput deja sa aiba pozitii public. Nu dorim destabilizarea PSD, ci dimpotriva, sustinem continuarea guvernarii, dna prim-ministru se va bucura de incredere. Nu vom fi de acord cu nicio motiune a opozitiei sa cada guvernul PSD-ALDE si nici pentru ca coalitia sa fie destructurata”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: