Dragnea a fixat data la care pucistii vor fi decapitati. Insa acestia sunt gata sa declanseze razboiul total. Anuntul lui Tutuianu

politica

CEx al PSD se va desfasura, luni, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, sedinta in care social-democratii vor aborda teme politice precum si propunerile pentru ASF si CNA, posibil si situatiile vicepresedintilor Adrian Tutuianu si Gabriela Firea.

„CEx luni 5 noiembrie, ora 12,00 la P. Parlamentului, sala grupului PSD ‘Ovidiu Sincai’, nivel 1M”, este mesajul transmis prin SMS de Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in aceasta sedinta a CEx al partidului nu vor fi discutii despre remanierea guvernamentala, ci despre propunerile pentru ASF si CNA.

„CEX-ul de saptamana viitoare, care nu are ca obiectiv remanierea, are ca principal obiectiv sa discutam despre propunerile pentru ASF si CNA”, a declarat, vineri, la Parlament, Liviu Dragnea.

Intrebat daca se va discuta si despre sanctiuni la adresa unor lideri ai partidului, Dragnea a raspuns: „Este vineri si va rog frumos, chiar nu vreau sa imi stric weekend-ul sa comentez toate prostiile si toate inventiile pe care le spun unii pe la televizor si pe diverse site-uri. Consider ca zvonurile care nu au nicio baza reala sunt niste prostii”.

Chestionat daca este o prostie si faptul ca vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a invocat dorinta unor lideri judeteni de excludere din partid a lui Adrian Tutuianu, Dragnea a replicat: „Nu am spus asta”.

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu il ameninta pe Liviu Dragnea ca daca vreunul dintre pucisti va fi exclus din PSD, atunci toti ceilalti se vor uni in jurul acestuia. Numele lui Tutuianu este intens vehiculat de lideri ai PSD pentru excluderea din partid.

„Nu stiu ce va face Dragnea. Eu sper ca toata lumea are intelepciune. Ne intereseaza unitatea partidului, buna guvernare, o remaniere de succes sau o restructurare a guvernului… nu actiuni care sa aiba drept scop sanctionarea delictului de opinie”, a declarat Adrian Tutuianu pentru DC News.

„Ar face bine… sa se abtina”, a adaugat Tutuianu.

Vicepresedintele PSD a amenintat cu represalii dure daca vor exista excluderi din randul pucistilor.

„Excluderea oricaruia dintre cei care au semnat scrisoarea sau au aderat ulterior la scrisoarea semnata de noi, cei trei, ne va obliga la o actiune unitara a tuturor si a celor care sunt langa noi, deputati, senatori, primari, consilieri locali, consilieri judeteni. Nu ar face bine partidului si eu spun ca aceia care vehiculeaza teza excluderii ar trebui sa se abtina”, a mai spus Tutuianu.

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a declarat joi, pentru Mediafax, ca unii presedinti de organizatii judetene cer „vehement” excluderea din partid a vicepresedintelui Adrian Tutuianu pentru „declaratii nelalocul lor”.

Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri, ca nu stie cand va fi sedinta Comitetului Executiv al PSD, insa daca va avea loc luni sau miercuri, ea va lipsi pentru ca va fi intr-o delegatie la Madrid. Edilul spune ca nu pleaca intentionat pentru a lipsi de la CEx.

Pentru functia de vicepresedinte s-au depus 12 candidaturi, printre care cea a deputatului PSD Marius Bota: Micu Andrei-Razvan, Sava Claudia Catalina, Toia Radu, Mircea Ursache, Armeanu Stefan Daniel, Baranga Laurentiu Paul, Bota Marius Sorin Ovidiu, Coca Constantinescu Gheorghe Cornel, Gabriel Gradinescu, Cristian Rosu, Andrei-Liviu Stamatian si Mircea Oancea.

Pentru membrii neexecutivi s-au inscris Birtalan Joszef, Bolchi Florin, Constantinoiu Vicentiu-Marian, Craciunica Gabriela Luminita, Diab Camelia, Giurescu Ion, Marcu Gheorghe, Mitroi Adrian, Socol Aura Gabriela, Stefan Belloiu, Vorniceanu Marius, Wlassopol Ovidiu Razvan (actualul prim-vicepresedinte ASF – n.r).

In ceea ce priveste candidaturile pentru functia de membru titular in cadrul Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru un mandat de 6 ani, din partea PSD candideaza Maria Monica Gubernat, actual membru CNA, si Ramona Elena Sorescu, fost producator TV.

Miercuri este progamata sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului pentru votarea noii componente la ASF si CNA.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: