Dragnea, foc si para pe ministrii lui Grindeanu: „Voi cere remaniere in Guvern”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca este nemultumit de cum a gestionat Tudorel Toader problema legii privind modificarea Codurilor penale, si nu poate spune ca este „foarte multumit” ca l-a sustinut ca ministru, adaugand ca sunt si alti membri ai Cabinetului fata de care are rezerve.

Dragnea l-a criticat din nou pe ministrul Justitiei ca a intarziat proiectul privind modificarea Codurilor penale, puse in dezbatere publica abia saptamana trecuta, scrie News.ro.

„Eu sunt nemultumit pentru ca faptul ca a spus ca a doua zi il pune pe site-ul ministerului si au trecut 3 saptatamani si nu l-a pus. S-au pierdut trei saptamani de zile. Colegii din Parlament normal ca au si ei suparariile lor pe asta”, a spus seful PSD.

El a avertizat ca, daca ministerul intarzie, ar putea aparea initiative parlamentare.

„Daca se intarzie foarte mult, initiative legislative pot apare si in Parlament. Parlamentul, in acest an, inca mai are dreptul sa legifereze. (…) Unii functionari din statul roman (…) critica Parlamentul atunci cand Parlamentul vrea sa legifereze”, a spus Dragnea.

Intrebat daca regreta faptul ca l-a sustinut pe Tudorel Toader pentru a fi ministru, Dragnea a raspuns:”Nu pot sa spun ca regret, dar nici nu pot sa spun ca sunt foarte fericit”.

Liderul PSD a afirmat ca are nemultumiri si fata de alti ministri. Intrebat daca este vorba despre mai mult de doi, cu referire la Tudorel Toader si Viorel Stefan, pe care Dragnea l-a criticat recent, social-democratul a confirmat.

„Daca va fi cazul, voi cere remaniere in Guvern. Din pacate, mai mult de doi ministri (sub lupa n.r.). Nu sunt ministri rai, dar eu am spus dupa alegeri, si inainte de formarea Guvernului, si cand s-a format si imediat dupa, ca acest program de guvernare este unul foarte riguros, care are obiective foarte importante si cu care nu poti sa te joci. Adica fiecare ministru are clar un parcurs stabilit in acel program votat, legitimat de oameni, si unii au mers pe un ritm obisnuit ca unor guvernari anterioare. Nu merge.¬†Cred ca sunt si sub lupa premierului, cred ca ne uitam cu aceeasi lupa.”, a spus el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: