„Domnu’ Dragnea, furi cat vrei/ Noi vrem pita si ulei”. Internautii ii ajuta pe simpatizantii PSD, concurs de lozinci pentru „marele miting”

politica

Pagina de Facebook, Liviu N. Dragnea, le-a solicitat internautilor idei de lozinci pentru mitingurile PSD care vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Propunerile au inceput sa curga, acestea fiind foarte ironice.

In numai patru ore, utilizatorii de Facebook au venit cu peste 100 de propuneri. Iata cateva dintre cele mai reusite:

„La Presedintie, nu la puscarie!”

„Vrem Fixodent, nu un trai decent”

„Luptam, nu va parasim / Votam si dupa ce murim”

„Liviu Dragnea e om bun, e frate cu Kim Jong Un!”

„Viii cu viii, mortii cu mortii, la votat sunt asteptati cu totii!”

„Domnu’ Dragnea, furi cat vrei, Noi vrem pita si ulei”

„Li-viu e ne-vi-no-vat / Si Pa-man-tul e-ste plat”

„Cresteti ROBORU pentru tot poporu’!”

„Jos hotii din alte partide, nu vrem concurenta!”

„Uniti, ciordim, Statul Paralel”

„Nu vrem scoli si nici spitale / Vrem sterse dosarele penale!”

„DNA, sa vina sa ne ia!”

„De proteste va scuzam, nu produceti cat furam!”

„Hotii-hotii!”

„PSD – nu e ciuma rosie”

„Mai bine securist decat sa #rezist, Mai bine la ciolan decat sa fiu golan, Mai bine antenist decat tefelist, (…), Mai bine tradator decat scriitor (…)”

Via Andrei Pricopie/Facebook

lozinci

Mitingurile PSD vor avea loc atat in Bucuresti, cat si in tara, data si ora acestora, urmand sa fie stabilita luni.

Stefanescu a negat ca sedinta de duminica ar fi fost convocata pentru a da jos propriul Guvern sau prim-ministrul si a calificat informatiile aparute in presa in acest sens drept speculatii, „niste prostii” si „niste aberatii”.

„Exista o singura tabara in PSD. Astazi ne-am intalnit pentru ca presedintii de organizatii judetene au cerut aceasta intalnire cu Liviu Dragnea si cu conducerea partidului. Maine vom avea intalnire cu restul presedintilor de judete. S-a stabilit astazi sa facem un miting si noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu e pentru sustinerea Guvernului, nu e pentru sustinerea lui Dragnea, a coalitiei, a programului de guvernare, pentru ca acestea au fost votate deja anul trecut de catre romani. Va fi un miting impotriva statului paralel si ilegitim, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor, impotriva incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, un miting impotriva celor care considera ca din functiile pe care le au nealese pot sa incalce Constitutia si legile tarii si sa-si constituie un grup organizat prin care decid ei ce si cum. Este un miting care arata adevarata majoritate din Romania, este un miting pe care romanii l-au cerut — cu acest mesaj au venit presedintii din judete”, a declarat Stefanescu, la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, cei prezenti la sedinta de duminica — peste jumatate dintre presedintii de organizatii din tara — suta la suta au fost de acord cu organizarea acestui miting, urmand ca luni sa se decida data exacta.

„Acest miting va fi organizat in Bucuresti si in toate orasele tarii. Adica in Botosani, Suceava, Braila, Constanta, Iasi, toate vor avea loc in aceeasi zi, la aceeasi ora, iar mesajul nostru va fi foarte clar si in interiorul si in exteriorul tarii — aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor cu totul altceva, romani care ne-au imputernicit prin vot sa ducem lucrurile pana la capat si mesajul poate sa fie receptat si la Bruxelles si peste tot, inclusiv de criticii nostri din interior”, a detaliat Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Comentarii: