Dragnea, gata sa rupa legaturile cu partenerii externi ai Romaniei: „Au finantat statul paralel. La ei in tara nu sunt arestari la televizor”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat, duminica seara, pe partenerii externi occidentali ai Romaniei ca au „finantat si sustinut statul paralel”. 

Dragnea a atacat partenerii occidentali ai Romaniei, sustinand ca mitingul PSD i-a vizat si pe acestia.

„De asemenea, am vrut sa aratam si partenerilor nostri straini, pentru ca dupa Revolutie, toti partenerii nostri, NATO, UE ne-au spus si ne-au promis ca o sa ne invete democratia pentru ca noi nu o stiam. Venind din comunism, noi trebuia sa invatam democratia de la dumnealor. Eu zic ca ar trebui sa-si asume toti partenerii nostri straini aceasta responsabilitate ca au incurajat si partial au finantat acest stat paralel si acest sistem odios”, a afirmat Dragnea.

El a spus ca partnererii strani ar trebui sa isi asume, pentru ca nu aceasta este democratia la ei acasa.

„La ei nu se fac arestari pentru spectacol, nu sunt protocoale secrete, nu se face justitie la televizor. (…) Cred ca partenerii nostri trebuie sa inteleaga, pentru ca s-a tot spus, eu am vorbit si cu oficiali de la Comisia Europeana, am vorbit si cu ambasadori, si spuneaudomne, romanii protesteaza. Am inteles ca protesteaza zece insi, 20 de Malin Bot si asa mai departe. Acum au venit, intr-adevar, cateva sute de romani care au protestat si noi am inceput acum aceasta actiune de protest dintr-un sir de actiuni de protest care vor urma”, a mai spus liderul PSD.

„Pahontu este unul dintre liderii importanti ai statului paralel. Un alt motiv pentru care am iesit este ca am fost provocati. Nu se poate ca de peste o luna si jumatat sa ameninti acest partid”, a spus Dragnea, facand referire la seful SPP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: