Dragnea, hotarat sa o toarne pe Firea: „M-am hotarat sa spun cat mai multe lucruri”. S-a enervat ca Firea l-a acuzat ca a amenintat-o cu moartea

politica

Fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, a negat vehement ca aar fi amenintat-o cu moartea cu Gabriela Firea, asa cum l-a acuzat fostul primar al Capitalei. El i-a transmis lui Firea ca „m-am hotarat de asemenea sa spun cat mai multe lucruri pentru ca de cate ori spun ceva ma usurez”.

“Niciodata si pe nimeni nu am amenintat cu moartea. Deci nu am amenintat cu moartea pe nimeni, nici pe Gabriela Vrinceanu Firea. Repet, daca ea are credinta asta, dovezile astea, sa mearga undeva sa le spuna”, a declarat Liviu Dragnea la Kanal D.

Dragnea a adaugat ca in perioada petrecuta in penitenciar a decis ca va face cat mai multe dezvaluiri.

“Eu in astia doi ani si ceva in care am stat acolo am avut si posibilitatea sa-mi curat si gandurile si viata si m-am hotarat de asemenea sa spun cat mai multe lucruri pentru ca de cate ori spun ceva ma usurez”, a mai spus Dragnea.

Gabriela Firea l-a acuzat, anul trecut, pe Dragnea ca a ameninta-o cu moartea.

„Cred ca intreaga tara a aflat care a fost relatia mea cu Liviu Dragnea. Nu pot sa-i fiu recunoscatoare ca dupa ce am ajuns primar m-a abandonat total. Am fost lasata singura si le spunea colegilor din ministere sa nu fiu ajutata ca sa nu cresc in sondaje.

M-a amenintat. Asta cu moartea ramane de interpretat. Erau foarte multe amenintari in acea perioada. Atunci am considerat necesar ca trebuie sa ajung la nivel public cu ele. Am avut nenumarate discutii cu Dragnea, il rugam sa-si tina promisiunile”, spunea Firea.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: