Dragnea, HUIDUIT la Neamt: „Penalule, iesi afara. PSD-istilor, ati DISTRUS Romania” – VIDEO

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fosdt huiduit, vineri, la Piatra Neamt de catre un barbat care i-a strigat „PSD-istilor, ati distrus tara”.

Vineri dupa amiaza, liderul PSD Liviu Dragnea a fost apostrofat si injurat de un protestatar care a venit la hotelul unde avea loc sedinta conducerii nationale a partidului. In timp ce presedintele social-democratilor raspundea intrebarilor ziaristilor de la posturile de televiziune, un barbat a inceput sa vocifereze la adresa PSD si a lui Dragnea.

Fortele de interventie ale firmei care asigura paza hotelului l-au evacuat pe individul extrem de nervos, si nu l-au mai lasat sa patrunda in hotel. De afara, din fata usilor, acesta a continuat sa strige: „PSD-istilor, ati distrus Romania!”, „Tradatorilor”, „La puscarie!”, „Un penal care raspunde la PSD si eu de ce sunt aici? Din cauza hotilor, a tradatorilor de tara, au distrus tot in Romania!” Tinta protestatarului era chiar Liviu Dragnea, caruia i-a strigat din toti rarunchii: „Penalule, iesi afara, javra ordinara!”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se afla in acest week-end la Piatra Neamt pentru a conduce lucrarile Biroului Permanent National si ale Comitetului Executiv National al partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: