Dragnea i-a dat voie sa vorbeasca. Carmen Dan, primele declaratii despre cauzele conflictului cu fostul premier, Tudose: „Nu am putut avea o alta abordare”

politica

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, neaga ca ar fi avut divergente personale cu fostul premier al Romaniei, Mihai Tudose, si cu fostul sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu, scrie Agerpres. Carmen Dan a declarat duminica, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu intelege care au fost motivele pentru care primul ministru a avut acea „pozitionare”, sustinandu-l pe seful Politiei Romane dupa scandalul politistului pedofil.

‘Nu este vorba de o disputa personala. Eu nu am niciun razboi cu nimeni si nici nu am avut in acea perioada un razboi cu cineva anume, nici cu inspectorul general al Politiei Romane de la acel moment, nici cu primul-ministru al Romaniei. Nu am avut decat dorinta de a explica niste lucruri pe care eu le-am constatat, de a obtine si de a pune la dispozitie si pe masa dialogului niste informatii pe care si eu ca ministru le-am obtinut foarte greu’, a afirmat ministrul de Interne, citata de Agerpres.

Dan a precizat ca a incercat sa comunice cu fostul prim-ministru Mihai Tudose si a adaugat ca nu a existat insa reciprocitate la dialog.

‘Stiu cu exactitate sau stiu cu certitudine ca lucrurile nu s-ar fi rostogolit asa cum s-a intamplat daca orice diferenta de opinie intre ministru si premier ar fi ramas in cadru institutional. Eu am incercat lucrul acesta in acea perioada, insa nu am simtit ca exista reciprocitate in comunicare si nu am putut avea o alta abordare decat aceea de a ramane ferma, conform propriilor mele informatii’, a mai adaugat ministrul Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: