Dragnea i-a stricat programul lui Dancila, a convocat-o in biroul lui. Sefii PSD si ALDE cauta solutii sa il impuna pe Nicolicea la Justitie

politica

Viorica Dancila are o intrevedere, luni seara, cu Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice, pentru a discuta despre situatia remanierii si o posibila restructurare guvernamentala. Ea avea programata participarea la un eveniment care figura pe agenda oficiala a Executivului.

”Premierul a plecat sa se intalneasca, la Parlament, cu Liviu Dragnea”, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Potrivit Digi, la intalnire participa si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE.

Premierul Viorica Dancila avea programata, incepand cu ora 17.30, participarea la evenimentul de lansare a doua apeluri de proiecte cu impact social major, finantate din fonduri europene, impreuna cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

Dancila si Dragnea discuta despre situatia remanierii guvernamentale, dar si despre o posibila restructurare.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a primit propunerile de revocare si de numire a noilor ministri si ca prima impresie este aceea ca remanierea guvernamentala se realizeaza ca lucrurile sa mearga mai prost, adaugand ca ii va transmite premierului un raspuns la inceputul acestei saptamani.

Mai mult despre: ,


Comentarii: