Dragnea, despre incidentele de la ICCJ: „Indivizi care nu au legatura cu cinstea si corectitudinea”. Nu se refera la interlopii care il pazeau

news

Aflat joi noapte in studioul Romania TV, Liviu Dragnea a declarat ca ar fi reactionat „altfel” in momentul in care i s-au fluturat catusele in fata daca nu era demnitar. „Sunt niste indivizi care nu au legatura cu dreptatea, corectitudinea, cinstea si statul de drept”, a spus Dragnea despre protestatarii din fata ICCJ.

„Eu nu am cerut SPP. Nu am SPP. Stiu ca este o institutie foarte serioasa. Sunt oameni profesionisti, conducerea SPP este profesionista. Dar am motivele mele pentru care nu am SPP. O sa vad daca voi avea nevoie la un moment dat. Cand am deplasari externe, sunt obligat sa am SPP. Haideti sa dam la o parte calitatea de demnitar. Astazi esti, maine nu mai esti. Dar un cetatean care merge la un termen, intr-un proces, cum sa fie haituit in acest mod? De ce? Ca sa influenteze judecatorii sa ia o decizie intr-un anumit sens? A fost un motaj pus in scena, dar nu a fost pus in scena de oamenii care erau acolo.

Barbatul cu catusele a venit la mine, pe holurile ICCJ, si mi-a aratat un proces verbal de amenda. A primit o amenda de la jandarmi pentru ca a fost la un miting. Mi-a zis ca daca il ajut, iese imediat in curte si va zice ca-s nevinovat. Nici macar nu eram singur cand s-a intamplat acest lucru. Nu sunt suparat pe acel om. Nu am intrat in amanunte cu dumnealui. I-am spus: ‘ce sa fac? Sa merg in instanta? Merg la complet sa zic sa-ti anuleze amenda?’ „, a zis Liviu Dragnea la Romania TV.

Intrebat ce a simtit cand respectivul barbat i-a aratat catusele, presedintele PSD a spus: „Daca nu eram demnitar, reactionam intr-un fel, dar am strans din dinti. Nu a fost vorba de teama. A fost lehamite pentru ca noi vorbim despre niste indivizi care nu au legatura cu dreptatea, corectitudinea, cinstea si statul de drept. Sunt oameni pusi sa faca asemenea lucruri. Sunt niste persoane care apar mereu, au aceleasi texte. Daca va fi sa merg din nou la ICCJ, voi merge tot singur, tot singur – repet ca sa fie foarte clar!”.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: